برای علاقهمندان به قهوه که میخواهند فنجان بهتری از جاوا را در خانه با دانههای قهوه ارگانیک ما دم کنند، در اینجا شش روش محبوب دمآوری دستی قهوه، فراتر از قهوهساز خودکار خانگی، آورده شده است. روش ترجیحی شما به سلیقه، زمان و تکنیک شخصی شما خلاصه می شود!
پذیرش گسترده ای وجود دارد که روش های دم کردن دستی امکان کنترل کیفیت بهتر و تجربه برتر قهوه را فراهم می کند. برای بسیاری، داشتن یک رویکرد عملی در فرآیند دم کردن به جای زدن دکمه "دم کردن" روی دستگاه، سرگرم کننده تر و جذاب تر است. روند رو به رشد یا جنبش برای تهیه قهوه از نوع لذیذ منجر به طیف خیره کننده ای از ابزارها و نظرات متفاوت شده است. در حالی که ما از همه سبکهای دمآوری قهوه پشتیبانی میکنیم، تمرکز ما این بار این است که روی شش گزینه جذابتر برای تهیه قهوه دستی که میتوانند مکمل منشاء واحد ما، دانههای قهوه ارگانیک ، در هر یک از مکانهای قهوهخانه ما باشند، دست بزنیم.
راهنمای سریع دم کردن قهوه در منزل
در زیر یک مرور مختصر از شش سبک تهیه قهوه دستی، شامل چند نکته سریع، به عنوان نقطه شروعی برای کمک به شما برای انتخاب روش دم کردن ترجیحی، از ریختن روی/چکانه، پیستونی/فشرده، پرکوله تا خلاء آورده شده است.
ریختن روی/چک کردن: مخروط قهوه
یکی از قدیمیترین، سادهترین، سریعترین و ارزانترین روشهای دم کردن قهوه، روش قطرهای با استفاده از مخروط قهوه و فیلتر کاغذی است. آب داغ به طور مساوی روی تفاله قهوه در یک فیلتر کاغذی ریخته می شود. با نیروی جاذبه، قهوه دم شده به آرامی و مستقیماً در فنجان یا قابلمه می چکد. مخروط های قهوه از پلاستیک، شیشه، فولاد ضد زنگ یا سرامیک ساخته شده اند. شکل مخروط و فیلترهای آنها بر طعم ها تأثیر می گذارد. برندهای معروف عبارتند از Melitta، Hario V60، Kalita Wave و Bee House.
- لوبیا چرخ کرده: متوسط تا درشت
- مقدار قهوه: 3 قاشق غذاخوری قهوه (21 گرم)
- زمان دم کردن: 1-3 دقیقه
- مشخصات طعم: بدن صاف و گرد
- هزینه: 8 تا 71 دلار (هزینه اضافی برای فیلترها)
- یک فنجان قهوه تولید می کند
- پاک شوندگی راحت
- قابل حمل
- به فیلترهای کاغذی نیاز دارد که با مخروط مطابقت داشته باشد
Pour Over/Drip: Chemex
Chemex یک فلاسک شیشه ای با طراحی زیبا و شیک است که در سال 1941 توسط دکتر پیتر شلمبوم اختراع شد. از فیلتر کاغذی مخصوص Chemex استفاده می کند که 20-30٪ سنگین تر از فیلترهای دیگر است. مانند مخروط قهوه، آب داغ روی تفاله قهوه در یک فیلتر کاغذی ریخته می شود. قهوه دم شده به ته فلاسک میچکد که بهعنوان کاراف خود دو برابر میشود.
- لوبیا چرخ کرده: متوسط درشت
- قهوه آسیاب شده: 6 قاشق غذاخوری قهوه (42 گرم)
- زمان دم کردن: 4 دقیقه
- مشخصات طعم: متعادل، تمیزتر، تصفیه شده، گلی، نت های شیرین و غیر اسیدی
- هزینه: 45-78 دلار (هزینه اضافی برای فیلترها)
- اندازه های مختلف تا 6 فنجان تولید می کند
- تمیز کردن سخت تر است و به برس مخصوص نیاز دارد
- قابل حمل اما شکننده
- به فیلترهای کاغذی Chemex نیاز دارد
پلانجر/پرس: فرنچ پرس
روش فرنچ پرس، که در سال 1929 ابداع شد، به طور گسترده ای به عنوان بهترین و آسان ترین روش برای دم کردن قهوه برتر و سازگار در نظر گرفته می شود. مسلماً طعم های برتر را نسبت به هر روش دیگری استخراج می کند. در یک قابلمه مطبوعاتی، قهوه آسیاب شده خیس شده، خیسانده و در آب داغ صاف می شود. بنابراین، اسانسهای معطر قهوه، کافئین و آنتیاکسیدانها بهتر پخش شده و حفظ میشوند و خالصترین طعمهای قهوه را بهجا میگذارند. برای قهوه نوشانی که از طعمی لذیذ، رسا و پیچیده لذت می برند، مناسب است. برای جزئیات بیشتر در مورد این روش، به 5 نکته و مرحله ما برای دم کردن قهوه بهتر در خانه مراجعه کنید. رایج ترین برند Bodum است.
- لوبیا چرخ کرده: درشت
- قهوه آسیاب شده: 2-2.5 قاشق غذاخوری قهوه (14-17 گرم) برای یک فنجان
- زمان دم کردن: 4 دقیقه
- مشخصات طعم: تفاوت های ظریف طعم خالص و تمیز که بدنه پیچیده و محکمی دارند
- هزینه: 8-112 دلار
- اندازه های مختلف تا 8 فنجان قهوه تولید می کند
- پاک شوندگی راحت
- قابل حمل، به ویژه انواع حرارتی فولاد ضد زنگ
- بدون نیاز به فیلتر
پیستون/پرس: AeroPress
نسبتاً جدید، سازنده Aerobie Frisbee (آلن آدلر) AeroPress را در سال 2005 ایجاد و راه اندازی کرد. AeroPress پلاستیکی است و در 3 قسمت عرضه می شود. یک فیلتر در یک سبد قهوه در پایین محفظه دم قرار دارد. تفالههای قهوه در محفظه دمآوری قرار میگیرد، جایی که آب داغ اضافه میشود و سپس قهوه را غوطهور میکند. برای استخراج قهوه، یک پیستون به سمت پایین فشار داده می شود و فشار هوا ایجاد می کند تا قهوه دم شده را از فیلتر عبور داده و به فنجان وارد کند.
- آسیاب لوبیا: ریز-متوسط
- قهوه آسیاب شده: 2.5 قاشق غذاخوری قهوه (17 گرم)
- زمان دم کردن: 1-2 دقیقه
- مشخصات طعم: قهوه شیرین، پر بدن، به سبک اسپرسو
- هزینه: 40-50 دلار (هزینه اضافی برای فیلترها)
- یک فنجان قهوه تولید می کند
- پاک شوندگی راحت
- قابل حمل، به ویژه در بین کمپینگ ها محبوب است
- به فیلترهای میکرو کاغذی AeroPress (یا یک فیلتر فلزی خوب) نیاز دارد.
پرکولات: موکا قابلمه اجاق گاز
در اصل در سال 1933 توسط آلفونسو بیالتی به ثبت رسیده است، قهوه سازهای سبک اجاق گاز از فشار بخار آب جوشیده در قسمت پایینی برای عبور از تفاله های قهوه در محفظه میانی قابلمه استفاده می کنند. قهوه دم کرده سپس در اتاق بالاتر می نشیند. یک قابلمه خوب طراحی شده فشار بهتری ایجاد می کند. برندهای رایج عبارتند از Bialetti، Pedrini و Kabalo.
- لوبیا را آسیاب کنید: ریز-متوسط درشت
- قهوه آسیاب شده: 2.5-3 قاشق غذاخوری قهوه (17-22 گرم)
- زمان دم کردن: 5 دقیقه
- مشخصات طعم: قهوه به سبک اسپرسو، قوی و می تواند تلخ باشد
- هزینه: 20-60 دلار
- نیاز به اجاق گاز
- معادل یک شات یا دوبار تولید می کند
- پاک شوندگی راحت
- قابل حمل و بادوام
- بدون نیاز به فیلتر اضافی
وکیوم: سیفون
سیفون یک قهوه ساز فانتزی و پر زرق و برق است. این می تواند یک راه سرگرم کننده برای درست کردن قهوه و تحت تاثیر قرار دادن دوستان به طور همزمان باشد، اما می تواند یک فرآیند شلوغ باشد. در دهه 1840 در آلمان اختراع شد. تفاله قهوه به ظرف بالایی اضافه می شود و فشار بخار آب داغ را وادار می کند تا قهوه را غوطه ور کند. هنگامی که حرارت از بین می رود، نیروی جاذبه قهوه دم کرده را از طریق یک فیلتر به داخل ظرف پایینی فشار می دهد. برندهای رایج عبارتند از Hario، Yama و Bodum.
- لوبیا چرخ کرده: درشتی متوسط
- قهوه آسیاب شده: 6 قاشق غذاخوری قهوه (40 گرم)
- زمان دم کردن: 6 دقیقه
- مشخصات طعم: طعم های ملایم و لطیف
- هزینه: 70-160 دلار (هزینه اضافی برای فیلترها)
- چندین فنجان قهوه تولید می کند
- تمیز کردن سخت است
- ظریف و سخت برای نگهداری. قابل حمل نیست
- به مشعل شمع یا بوتان (مگر اینکه بخاری برقی داشته باشد)، فیلتر فلزی یا پارچه ای نیاز دارد
نکات اضافی برای بهبود روش های دم کردن قهوه در خانه:
همچنین ببینید : قهوه لاته چیست
- قبل از استفاده، فیلترها را با آب داغ بشویید تا هرگونه مواد شیمیایی روی کاغذ پاک شود. اکثر فیلترهای سایز متداول به صورت سفید نشده نیز در دسترس هستند.
- برای روشهای ریختن روی، از ریختن آهسته و پیوسته آب داغ در یک حرکت مارپیچی از مرکز به بیرون استفاده کنید تا تمام تفالههای قهوه به طور یکنواخت اشباع شود، که استخراج بهینه را تضمین میکند.
- برای دستیابی به توزیع یکنواخت آب برای روشهای قهوهسازی و قهوهسازی فشرده، از یک کتری باریک استفاده کنید.
- در صورت امکان با آب سرد و تصفیه شده شروع کنید.
- از لوبیاهای بو داده تازه استفاده کنید و لوبیا را درست قبل از دم کشیدن خرد کنید
- آب داغ باید فقط در حالت جوش باشد (205F یا 96C).
- سازها و فنجان ها را از قبل با آب داغ بشویید تا قهوه برای مدت طولانی تری گرم بماند.
- هنگام آزمایش با روش های جدید دم کردن، باید مقداری آزمون و خطا را انتظار داشت. ترجیح طعم و مزه هر کس متفاوت است، بنابراین از تنظیم آسیاب یا مقدار قهوه با پالت خود نترسید.
- فراموش نکنید که آسیاب های قهوه استفاده شده خود را با فیلترها کمپوست کنید!
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.